Figurforming

UNIVERSAL CONTOUR WRAP

VI GARANTERER AT DU PÅ KUN 2 TIMER VIL TAPE MINST 15CM!!! Dette høres kanskje for godt til å være sant, men med et gjennomsnittlig tap på mellom 25-35cm etter første behandling er vi helt sikre på at du vil bli imponert. Universal Contour Wrap er effektivt for alle som er på utkikk etter en “kick-start” for å komme i form! Vår dobbelgaranti garanterer at du vil gå inn 15cm på din første behandling – om ikke får du behandlingen gratis! Med forbehold om at du ikke går opp i vekt garanterer vi at minst 15cm skal forbli av i minst 30 dager ellers får du en ny behandling. Garantien gis kun ved full kroppsbehandling og instruksene for etterbehandling må følges for garantiens gyldighet. Universal Contour Wrap er en kroppsinpakning som kun benytter seg av naturlige mineralske komponenter. Disse mineralene har den egenskapen at de trekker ut avfallstoffer (f. eks. fra kaffe, te, røyking, alkohol og forurensing) lagret i og rundt fettcellene i kroppen vår. Dermed blir huden fast og kompakt slik at vi går inn i cm, samt tilstader som cellulitter og strekkmerker blir forbedret. vi anbefaler en kur på 3-4 ganger med 7-10 dagers mellomrom for en fullverdig detox! Da kan du også forvente at du går inn 1-2 buksestørrelser. Universal Contour Wrap er kåret til en av verdens 10 beste skjønnhetsbehandlinger og vinner stadig tester.. Behandlingen går ut på at du pakkes inn i ca. 25 elastiske bandasjer som har ligget og trukket i en varm mineralholdig leireløsning. Termodress – du ligger ca. 1 time med dressen før bandasjene tas av igjen.

EXIMIA HR 77

– Et komplett system til velvære og pleie av asikt og kropp.  I Eximia HR77 er ultralyd er byttet ut med lavfrekvent laser. I tillegg er maskinen utstyrt med multipolar radiofrekvens, Radiolift. Et hendig håndstykke som effektivt med hjelp av elektriske impulser, umiddelbart strammer opp den tynne huden i ansikt, nakke, bryst, hals og hele resten av kroppen. Eximia har dokumentert effekt og hemmeligheten ligger i kombinasjonen av 5 kjente effektive behandlinger for å oppnå den ultimate effekt. 1. Minimerer – Lokal fedme – Cellulitt – Slapp hud Fettreduserende program. Laser-lipolyse er det nyeste gjennombruddet innen behandling av uønskede fettdepoter på kroppen. Laser behandlingen virker ved hjelp av kald lavfrekvenslaserterapi, som stimulerer fettcellene ned til ca 3 cm under huden. Laseren påvirker fettcellene til å frigi vann, fettsyrer / triglyserider etter samme prosesssom kroppens eget stoffskifte, imidlertid med langt større hastighet. Laser-lyset stimulerer dessuten cellefornyelsen på undersiden av huden og virker oppstrammende på huden. 2. Gjennom positive elektriske impulser økes cellemetabolismen og cellens membran omformes slik at gjennomstrømmingen av mikromolekyler økes. Huden strammes opp og blir glattere.Ved elektrooperasjon benyttes en spesiell type bipolar (2-polet) strøm som kalles elektroporasjon. Elektroporasjonen benyttes for å stramme opp slapp hud. Behandlingen forbedrer den kapillære gjennomstrømmingen i dermis og åpner porene slik at produkter raskere kan sluses inn. 3. Radiobølger på høy frekvens i korte pulser kan øke cellefornyelsen,gjenopprette riktig polarisering av cellemembranen og bringe dem tilbake i «balanse», samtidig som blod- og lymfekarsirkulasjonen stimuleres. RadioLiften kan dessuten gi effektiv fettreduksjon grunnet den intense stimuleringen i fire faser, magnet massasjen og indusert varmen gjennom radiobølgene Eximia HR77 «pusher» de naturlige prosessene I kroppen og behandlingen gir blant annet en kraftig Detox-effekt Eximia HR77 har radiofrekvens både for kropp og ansikt. 4. Dyp bindevevsmassasje Eximia gir positivt og negativt trykk under vakuummassasjen med regulerbar styrke. Massasjen utføres i fire faser og gjentas med justerbar intensitet. Oksygentilførselen i kapitllærene og arteriene øker og dette bidrar til at raskere utskillelse av avfallstoffene. Overflødig væske under huden fraktes til kapillærenes lymfeårer via intracellulære hulrom. Det positive trykket øker vevets elastisitet og avløses av trykket som øker lymfesirkulasjonene. Når pausene kommer, gis det rom for aspirasjon i vevet, slik at man oppnår en skånsom, effektiv og avstressende behandling. 5. Hudsliping med vakuum er en tenikk for å mekanisk slipe ned det ytterste hudlaget «epidermis». Døde hudceller fjernes samtidig som huden stimuleres til produksjon av kollagen og elasting. Slipingen kan reduserer/fjerne overfladiske arr, acne og linjerr/rynker.

UCW CHRYSALIS

  Ny, forbedret og komplett unik behandling fra Universal Contour Wrap som kombinerer classic centimetertaps behandlingen med muskeltoning og figurforming i en enkelt behandling. Classic Elite tilbyr samme garanti som UCW , men med ekstra fordeler.      

ULTRATONE BIOSIMULATOR

  Vil du føle deg som ny?   Ultratone er verdensleder innen elektroterapi / biostimulering for muskeltrening , slanking og figurforming. Godkjendt etter strengeste regler for elektromagnetisk utstyr. Mer en 50 avanserte high tech programmer for alle figurtyper, muskelgrupper og problemområder. Så effektiv at 30 minutters behandling tilsvarer opptil 3 timer i vanlig muskelstimulator.   Ultratone maskinen gjør treningsjobben – dyptvirkende og behagelig styrketrening av slappe muskler – uansett fysisk form!!      

SLIMMING BODYWRAPPING

  Innpakning som smelter fettceller og gir god god sirkulasjon i huden. Resultat: Oppstramming av hud og reduksjon av cellulitter.      

figurforming

MAXI VELVÆRE & SPA

_____

Løkkeveien 35
4008 Stavanger

Telefon: 51 52 55 17
E-post: lizkvam@outlook.com

 

 

VÅRE ÅPNINGSTIDER

______

Alle dager fra 09:00-18:00, etter avtale

 

 

BETALING

______

Vi tilbyr 100% finansiering og 6 måneder rentefri nedbetaling på våre behandlinger.

FØLG OSS

______