Hyaluronpen / Filler

Ny teknologi gjør det nå mulig sette hyaluronsyre (“filler”) uten nål, helt smertefritt.

Ved hjelp av stempeltrykk presses virkestoffet inn i huden. Det er uten nål, og det er uten smerte. Pennen er egentlig utviklet for å sette Insulin for diabetikere uten at man trenger nål. Så er teknikken overført til beauty-industrien.

Varighet

Behandlingen tar 15-60 minutter avhengig av hvilke områder som skal behandles. Resultatet blir et naturlig utseende som varer i 6-12 mnd. Det vil være individuelle variasjoner i varigheten avhengig av type hyaluronsyreprodukt som er brukt, hudtype, rynkene og linjenes alvorlighetsgrad, injeksjonsmetode, hvilke hudområder som er behandlet og mengde som tilføres.

Bruksområder

Hyaluronpen er populært for å forstørre lepper, men kan også brukes i sinnarynker, nasolabialfurer, marionettelinjer(sinnamunn), smårynker og hals.

Eller hvor som helst på kroppen.

I etterkant av behandlingen

De to dagene etter behandling skal du unngå å drikke fargede væsker (kaffe, te, rødvin) og for mye farget mat. Dette for å unngå at tennene tar til seg farge før tennenes porer lukker seg. Umiddelbart etter behandlingen kan man hos noen se noen ujevnheter i fargen på hver enkelt tann. Fargen på tennene vil jevnes ut i løpet av det første døgnet.

Bivirkninger


Når man ikke bruker nål vil ikke hyaluronsyren klare å penetrere inn i blodårer, og sannsynligheten for å klemme over blodårer er i praksis ikke mulig.

Hvis man skulle sammenligne hyaluronsyre-penn med tatovering, er tatovering en metode hvor man bruker nåler og tilfører huden kunstige pigmenter som varer evig. Med Hyaloronpenn brukes ikke nåler, og stoffene som tilføres er helt naturlige og gir huden kun økt volum – og er i tillegg reversibel (går tilbake) etter en viss tid.

Altså en veldig skånsom, men ettertraktet effekt innen beauty.

MAXI VELVÆRE & SPA

_____

Løkkeveien 35
4008 Stavanger

Telefon: 51 52 55 17
E-post: lizkvam@outlook.com

 

 

VÅRE ÅPNINGSTIDER

______

Alle dager fra 09:00-18:00, etter avtale

 

 

BETALING

______

Vi tilbyr 100% finansiering og 6 måneder rentefri nedbetaling på våre behandlinger.

FØLG OSS

______