Hudpleie

ØKOLOGISK HUDPLEIE MED HÅNDMASSASJE
90 min. Må oppleves! Tilpasset kremer og urter til ditt behov. Fornyende eller oppstrammende.

KLASSISK HUDPLEIE MED MASSASJE
Ca. 70 min.

KLASSISK HUDPLEIE
Ca. 50 min.

LUNCH BEHANDLING ANSIKT
Fantastisk avkjølende hudpleie. Merkbar reduksjon av finere linjer med effekt i ca. 48 timer.Behandlingen varer rundt 30 min.

EXIMIA ANSIKTBEHANDLING
En maskin som drenerer godt og jobber med bindevevsmassasje og øker sirkulasjonen i ansiktet. Hver behandling varer omtrent 30 min. 10 gangers behandling

EXIMIA ANSIKTBEHANDLING – RENS, MASKE OG PEELING
Behandling med rens, peeling og maske. Behandling på ca. 60 min.

MESOPORASJON
Et gjennombrudd for å hemme hudens aldring. Helt ny metode som baserer seg på nobelprisen i kjemi som er ufarlig og behagelig og fremfor alt effektiv! Radiobølgene erstatter sprøyter.

Radiobølger lager vibrasjoner i vevet som gjør at aktive ingredienser sluses 15 mm ned i hudcellene, regenererer og omstrukturerer huden. Behandlingen er meget behagelig, rask og effektiv. Kur på 5 behandlinger

EASY PEEL
En unik peelingsubstans for effektiv hudfornyelse og reperasjon av huden i ansikt og kropp. Forbedrer hudstrukturen og stimulerer til nydannelse av collagen og elastine fibre i dermis. Gir strammere hud!

Ca 20 min. behandling. Kur på 4 behandlinger

EASY PHYTIC PEEL
En medisinsk peeling for vedlikehold og forebyggende behandling av: acne, anti –  aging, pigmentflekker, tørr hud og solskader. Lett flassing. Svært høy anti – oksydant og anti – tyrosinase effekt og stimulerer dermis. Stimulerer blodsirkulasjonen. Ofte brukt for å ” stramme opp ” huden og gi vitalitet og glød.

Ca 45 min. Kur på 4 behandlinger

MESOPEEL
Age, acne, pigment. En mild men svært effektiv peeling som er basert på vitamin A. Den motvirker hyperpigmenteringer, uren/fet hud, forbedrer acnearr, solskadet, slapp og tørr hud. I tillegg reduseres store porer.

JUVEDERM
Innsprøyting av Hyaluronsyre som filling av volumtap – helt naturlig og flott resultat. Juvederm Ultra er en hyaluronsyre som sletter ut uønskede rynker og linjer i ansiktet. Dette gir et umiddelbart og langtidsvirkende resultat som hjelper deg å opprettholde en naturlig skjønnhet.

 

STAVANGER SPA CLINIQUE

_____

Løkkeveien 35
4008 Stavanger

Telefon: 51 52 55 17
E-post: post@stavangerspa.no

VÅRE ÅPNINGSTIDER

______

Man. - Tors.     08:15 - 18:00

Fredag              08:15 - 17:00

Lørdag              10:00 - 14:00

BETALING

______

Vi tilbyr 100% finansiering og 6 måneder rentefri nedbetaling på våre behandlinger.

FØLG OSS

______