Behandlinger

Figurforming

Les mer om våre behandlinger med UNIVERSAL CONTOUR WRAP, UCW CHRYSALIS, EXIMIA FORMA 7, ULTRATONE BIOSIMULATOR og SLIMMING BODYWRAPPING.

Universal Contour Wrap er en kroppsinpakning som kun benytter seg av naturlige mineralske komponenter. Disse mineralene har den egenskapen at de trekker ut avfallstoffer (f. eks. fra kaffe, te, røyking, alkohol og forurensing) lagret i og rundt fettcellene i kroppen vår. Dermed blir huden fast og kompakt slik at vi går inn i cm, samt tilstader som cellulitter og strekkmerker blir forbedret. vi anbefaler en kur på 3-4 ganger med 7-10 dagers mellomrom for en fullverdig detox!

Da kan du også forvente at du går inn 1-2 buksestørrelser.
Universal Contour Wrap er kåret til en av verdens 10 beste skjønnhetsbehandlinger og vinner stadig tester..

Spa behandlinger

Vi har et stort utvalg av spa behandlinger, alt fra klassiske massasje, voksing, manikyr og fotpleie. Klikk inn for å lese om behandlingene våre.

  • Massasje
  • Hotstone
  • Heldagsspa
  • Voksing
  • Fotpleie
  • Manikyr

Hudpleie

Vi utfører behandling med Dr Stein Tvedtens medisinske hupleie behandlinger og økologisk hudpleie med naturlige ingredienser fra Susanne Melchiorsen. Vi bruker også Babor i våre behandlinger. I medisinske behandlinger bruker vi produkter fra PCA, Aestetic line og Skintech. 

Våre produktleverandører er internasjonalt anerkjente produsenter innen feltet medisinsk hudteknologi.

Vi tilbyr både makeup, farging og forming av vipper og bryn og juvederm behandlinger.